Egerszegi Krisztián

jövőkép logó

Ne hagyd, hogy bedaráljon a saját céged!

Egerszegi Krisztián, a Cégépítők Podcast házigazdájának és a MiniCRM cégvezetőjének első könyve igazi kuriózum. Egyszerre letehetetlen regény, ugyanakkor a gyakorlatban is használható módszerekkel teli üzleti és önfejlesztő olvasmány.

Jövőkép book mockup

Már hangoskönyv változatban is

Hallgasd meg a teljes regényt a telefonodon! A jövőkép már hangoskönyvkét is elérhető, Kisfalusi Lehel előadásában.

Vásárold meg a hangoskönyvet
audio book version illustration

Elakadások minden cégvezető életében előfordulnak. Az enyémben is voltak szép számmal. Mindig azon dolgoztam, hogy átlépjem a saját korlátaimat és a valós üzleti életben megszerzett tudást átadjam másoknak is. Hiszek benne, hogy a siker csakis rajtunk múlik! Mert nem az számít, hogy MOST mekkora a céged, egyedül az számít, hogy mit szeretnél a JÖVŐben!

Egerszegi Krisztián, cégépítő

Úgy érzed, mintha a céged hatalmas elefánt lenne a mellkasodon? Vagy mintha őrületes erővel darálna be valami ismeretlen erő, amely felemészti minden idődet és a magánéletedet is?

Gaál Péter, a Jövőkép főhőse is így érez. Amióta néhány éve elindította napelemekkel foglalkozó vállalkozását, mintha minden gallyra ment volna. Most már visszasírja a napi tizenkét óra munkát, hiszen szinte egyetlen nap szabadság sem fér bele az életébe. Ha pedig nincs ott mindenhol, egy pillanat alatt összedőlhet a cég.

A magánéletében sem rózsásabb a helyzet: a felesége elválik, Péter pedig hétvégi apuka lesz. A férfi úgy érzi, a világ összeesküdött ellene. Amikor azonban találkozik egykori osztálytársával, Szabolccsal, hihetetlen lehetőség hullik az ölébe. A barátja képes megmutatni a jövőt. Péter megnézheti, hol tart majd a cége és ő maga tizenöt év múlva.

Péternek tátva marad a szája attól, amit a jövőképét bemutató videón lát. A cég szinte magától működik, sikert sikerre halmoz, ő pedig végre a családjára koncentrálhat. Most már pontosan tudja, mit akar. De hogyan érhetné el mindezt? Mi tehet majd egy kilátástalan céget gazdag és gyümölcsöző vállalkozássá? És miként tudja Péter megmenti a házasságát?

divider

Neked szól a könyv, ha...

...most indítanál vállalkozást, és elkerülnéd a hibákat

Minden kezdő vállalkozó bukdácsol és beleesik néhány csapdába.

A Jövőképből megismerheted a legtipikusabb hibákat, így már könnyebben elkerülheted őket.

...már működik a céged, de kihívásokkal küzdesz

A napi feladatok csak halmozódnak, te pedig azt sem tudod, hol áll a fejed?

Olvasd el a könyvet, hogy a ki tudj törni a mindennapok mókuskerekéből!

...sikeres a vállalkozásod, de fejlődnél

Mindig érdemes új megoldásokat és friss ötleteket megismerni. Akkor is, ha jól megy a céged.

A Jövőképpel ráadásul felidézheted az utat, amivel eljutottál idáig.

....a párod vállalkozó, és szeretnéd őt jobban megérteni

Miért stresszel annyit? Miért nincs ideje a családra? Miért áldoz fel annyi mindent a cég érdekében?

Meríts ihletet és erőt a könyvből, hogy jobban megérthesd és támogathasd őt.

divider

Miért éri meg elolvasni a Jövőképet?

A Jövőkép se nem regény, se nem üzleti könyv. Hanem a kettő kombinációja, ami olvasmányos stílusban segít átérezni a vállalkozói lét örömeit és nehézségeit.

Ahogy Te is elindulsz a vállalkozóvá válás útján, egyre több kihívás és megoldandó probléma jön majd szembe. A Jövőképben megtalálod a válaszokat, amik segítenek továbblendülni!

A szerzőről

Egerszegi Krisztián neve ismerősen csenghet azoknak, akik jártasok a hazai KKV- világban. A Cégépítők Podcast házigazdájaként rendszeresen készít interjúkat sikeres cégvezetőkkel, az általa tartott workshopokon és előadásokon pedig már több ezer ember vett részt.

Krisztián egy hét éves alkalmazotti élet után 2008-ban kezdte felépíteni első igazi vállalkozását, a Compliance Data Systems Kft-t. A nulláról indultak, majd rövid időn belül elérték a másfél milliárd forintos árbevétel. Itt tanulta meg, hogy tud egy jól felépített rendszer hozzájárulni a cég sikeréhez, és milyen a cég fejlesztésén dolgozni, ahelyett, hogy rabszolgaként benne dolgoznánk.

Mivel mindig az új utakat és lehetőségeket keresi, Krisztián kiszállt a jól menő cégből, és csatlakozott a MiniCRM-hez, mint cégvezető. Az elmúlt tíz évben az egykori garázscégből Krisztián közreműködésével lett kétezer ügyféllel és száz alkalmazottal rendelkező, a nemzetközi piacra is betörő részvénytársaság.

Egerszegi Krisztián

A Jövőképről mondták

A könyvet elolvasva a napi rohanás és őrlődés közben biztosabb kézzel fogod kiválasztani az igazán fontos feladatokat, és talán neked is lesz egy "Jövőképed”. Kétségtelenül napjaink legfontosabb üzleti könyve.

Elek Márton,

Borháló alapító, Cégépítési tanácsadó

A könyv egy páratlan mű Magyarországon. Ha jól emlékszem még senki sem vállalkozott arra, hogy egy izgalmas, fikciós, de a hétköznapjainkban játszó regényben adja át a szakmai tartalmat, edukációt.

Miklovicz Norbert,

Magyar Marketing Fesztivál, alapító-főszervező

Megjártam a bugyrokat az alkotói szabadság felé, és akikkel az elmúlt 20 évben találkoztam, mind elmondták, hogy nem találtak más utat. A jó hír, hogy 1-3 évet kell kibírni, amikor neki állsz tényleg vállalkozást építeni. Ez a könyv ebben segít – erőt ad egy kiváló példán keresztül.

Avidor András,

BNI Magyarország és Szlovákia, cégvezető

Egerszegi Krisztián

jövőkép logó

Ne hagyd, hogy bedaráljon a saját céged!